Groepslesrooster

.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

FITNESS VOOR 19,90 PER 4 WEKEN!
Fitnessloods Oosterbeek (3)

Ben jij op zoek naar een gezonde(re) lifestyle en wil je fitter worden? Dan weet je dat fitness / sporten daar een belangrijk onderdeel van is. In Oosterbeek vind je de Fitnessloods. Een jonge, frisse, lifestyle / fitness club die haar deuren heeft geopend op 14 december. Of het nu gaat om het verbeteren van je kracht of je conditie, afvallen, fit ouder worden of in shape komen voor de zomer, iedereen die begint met sporten heeft daar zijn of haar eigen redenen voor. Dit kan bij de Fitnessloods allemaal gerealiseerd worden. De hoofdactiviteit van de Fitnessloods is fysiotherapie en personal training wat ervoor zorgt dat deskundigheid dichtbij is.

 

FYSIO & REVALIDATIE
shutterstock_660953842

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte van actief herstel. Dit betekent in de praktijk dat er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat klachten het beste verholpen kunnen worden door (een combinatie van) bewegen, trainen, versterken en variatie. Zowel het specifiek trainen van topsporters als revalidatie na een operatie of ziekte past in deze visie. Daarnaast maakt de fysiotherapeut trainingsschema’s voor in de Fitnessloods.

OPENINGSPERIODE SLECHTS 19,90 PER 4 WEKEN!
Fitnesscentrum Eindhoven - The Blue Zone Gym 5

Onbeperkt fitnessen / sporten op moderne toestellen! De Fitnessloods is de goedkoopste sportschool van de regio.  Schrijf je meteen in of kom langs voor een proeftraining.

Tijdens de fysiotherapie trainingen kan je in de trainingszaal ook onbeperkt fitnessen. 


PAST DE FITNESSLOODS OOK BIJ JOU?

Ben jij op zoek naar een betaalbare sportschool die echt kwaliteit levert? En wil je graag gelijk starten met fitness, krachttraining of cardio? In ons fitnesscentrum in Oosterbeek kun fitnessen voor €. 19,90 per 4 weken.