Huisregels Fitnessloods Oosterbeek

.

Iedereen die naar Fitnessloods Oosterbeek komt onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan alle hieronder omschreven huisregels.

Het is in alle afdelingen van het sportcentrum verboden te roken.

In ons centrum worden huisdieren niet toegelaten.

Fitnessloods Oosterbeek kenmerkt zich door een ontspannende en ongedwongen sfeer. Wij vragen van onze leden dat ze de andere bezoekers respecteren. Tevens verzoeken wij iedereen tijdens het sporten gepaste kleding te dragen. Hieronder verstaan wij sportkleding, welke niet aanstootgevend is. Zowel voor de heren als dames geldt dat zij geen mouwloze hemdjes dragen. Bij een meningsverschil hieromtrent bepaalt Fitnessloods Oosterbeek wat wel en niet gepaste kleding is.

 Het gebruik van een handdoek is in alle trainingszalen verplicht.

Het is niet toegestaan om de trainingsruimten met straatschoeisel te betreden. Ook schoeisel met zwarte zolen is niet toegestaan mits deze niet afgeven. Ook het meenemen van jassen, tassen enz. is in de zalen niet toegestaan.

Al onze ruimtes dienen enkel te worden gebruikt daar waarvoor deze zijn bedoelt. Omkleden dient te geschieden in de daarvoor aangewezen omkleedruimte. Voor jeugdleden met een begeleider geldt, dat het geslacht van de ouder bepalend is voor de keuze tussen de dames- of heren kleedruimte.

Wij verzoeken iedereen de trainingszalen opgeruimd en netjes te houden. Alle gebruikte materialen dienen na gebruik weer op hun plaats te worden teruggelegd. Tevens verzoeken wij iedereen, na het gebruik van één van de faciliteiten binnen ons centrum, de ruimte en gebruiksvoorwerpen schoon en opgeruimd achter te laten.

Fitnessloods Oosterbeek biedt een breed assortiment van sportmogelijkheden. Bodybuilding behoort niet tot de mogelijkheden binnen ons centrum.

Gebruik van op de dopinglijst voorkomende middelen is ten strengste verboden in Fitnessloods Oosterbeek. Tevens is het niet toegestaan om ons centrum te betreden onder invloed van alcohol, drugs of andere stimulerende middelen.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte drink- en etenswaren te nuttigen binnen ons centrum. Een thuis gevulde (plastic) bidon tijdens het sporten is wel toegestaan, mits deze bidon geen alcoholische drank bevat.

Fitnessloods Oosterbeek verzorgt de muziek binnen het centrum. Het is de leden niet toegestaan zelf muziek ten gehore te brengen.

Iedereen wordt verzocht de mobiele telefoon uit te schakelen in alle trainingsruimten.

Het gebruik van de in ons centrum aanwezige lockers wordt u zeer aangeraden.

BIJNA KLAAR 50%

Gratis Proeftraining Fitnessloods Oosterbeek 2021

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.