Contact

.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

Reuvensweg 2
6861 XJ Oosterbeek
info@fitnessloodsoosterbeek.nl

Maandag t/m Donderdag:
08:00 uur - 21.30 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag & Zondag
09:00 uur - 13:30 uur

Neem contact met ons op
FITNESS VOOR 19,90 PER 4 WEKEN!
Fitnessloods Oosterbeek (3)

Ben jij op zoek naar een gezonde(re) lifestyle en wil je fitter worden? Dan weet je dat fitness / sporten daar een belangrijk onderdeel van is. In Oosterbeek vind je de Fitnessloods. Een jonge, frisse, lifestyle / fitness club die haar deuren heeft geopend op 14 december. Of het nu gaat om het verbeteren van je kracht of je conditie, afvallen, fit ouder worden of in shape komen voor de zomer, iedereen die begint met sporten heeft daar zijn of haar eigen redenen voor. Dit kan bij de Fitnessloods allemaal gerealiseerd worden. De hoofdactiviteit van de Fitnessloods is fysiotherapie en personal training wat ervoor zorgt dat deskundigheid dichtbij is.

 

FYSIO & REVALIDATIE
shutterstock_660953842

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte van actief herstel. Dit betekent in de praktijk dat er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat klachten het beste verholpen kunnen worden door (een combinatie van) bewegen, trainen, versterken en variatie. Zowel het specifiek trainen van topsporters als revalidatie na een operatie of ziekte past in deze visie. Daarnaast maakt de fysiotherapeut trainingsschema’s voor in de Fitnessloods.

OPENINGSPERIODE SLECHTS 19,90 PER 4 WEKEN!
Fitnessloods Oosterbeek (7)

Onbeperkt fitnessen / sporten op moderne toestellen! De Fitnessloods is de voordeligste sportclub in Oosterbeek / Arnhem en omgeving tijdens de openingsperiode! Schrijf je meteen in of kom langs voor een proeftraining.

Tijdens de fysiotherapie trainingen kan je in de trainingszaal ook onbeperkt fitnessen. Tijdens de openingsperiode bieden wij fitness aan voor slechts €19,90 per 4 weken zolang u klant bent.

Tijdens deze openingsperiode is de Fitnessloods de goedkoopste lifestyle fitness club in Oosterbeek / Arnhem en omgeving dus pak nu je kans!

PAST DE FITNESSLOODS OOK BIJ JOU?

Ben jij op zoek naar een betaalbare sportschool die echt kwaliteit levert? En wil je graag gelijk starten met fitness, krachttraining of cardio? In ons fitnesscentrum in Oosterbeek kun je in de openingsperiode onbeperkt fitnessen voor slechts 24,90 per 4 weken.