Fitness Oosterbeek

.

Fitnessloods Oosterbeek; Jouw Ultieme Bestemming.

Welkom bij de Fitnessloods Oosterbeek, jouw ultieme bestemming voor een actieve levensstijl! Bij ons kun je onbeperkt fitnessen voor een ongelofelijk tarief van slechts 7,50 per week. Ja, je hoort het goed – onbeperkte toegang , 365 dagen per jaar!

De Fitnessloods is een onbemande fitness studio waar je toegang krijgt tot de studio via een QR code in de app. Bij de Fitnessloods streven we ernaar om jou de best mogelijke fitnesservaring te bieden. Daarom hebben we ruime openingstijden, zodat je kunt sporten wanneer het jou het beste uitkomt. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 06:00 uur ’s ochtends tot maar liefst 23:00 uur ’s avonds. En ook in het weekend staan we voor je klaar, van 06:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags.

Bij de Fitnessloods draait alles om het creëren van een motiverende omgeving waarin jij je doelen kunt bereiken. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en we bieden een breed scala aan trainingsopties, van cardio- en krachttraining tot aan functionele training en groepslessen.

Dus waar wacht je nog op? Start met fitnessen bij de Fitnessloods Oosterbeek en haal het beste uit jezelf!

Wil je zelf een keer ervaren of Fitnessloods Oosterbeek bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

BIJNA KLAAR 50%

Gratis Proeftraining Fitnessloods Oosterbeek 2021

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.