Fitness Oosterbeek

.

Fitnessloods Oosterbeek de goedkoopste sportschool in de regio.

Fitness in Oosterbeek doe je bij de lifestyle club: Fitnessloods Oosterbeek. Ben jij op zoek naar een betaalbare sportschool / lifestyle club die echt kwaliteit levert? En wil je graag gelijk starten met fitness, krachttraining, cardio of revalidatietraining? Wil je goedkoop fitnessen in je eigen buurt? In onze lifestyle fitness club in Oosterbeek kun je onbeperkt fitnessen / sporten voor slechts €7,50 per week. 

Fitness Oosterbeek: Laagdrempelig

Vind jij het prettig om in een grote, luidruchtige zaal met vele onbekenden te sporten? Een sportschool waar net iets te veel mensen rondlopen die graag gezien worden? Of kies je liever voor een lifestyle club in je eigen buurt, waar je in een laagdrempelige sfeer kunt trainen op je eigen niveau, hoe vaak en wanneer je maar wilt. Waar je ook kan sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of personal trainer. Zo’n lifestyle fitness club vind je op de grens van Oosterbeek en Arnhem-Noord: Fitnessloods Oosterbeek

Fitness loods Oosterbeek met zeer ruime openingstijden

Fitnessloods Oosterbeek is zeven dagen per week open. Onze openingstijden zijn zeer ruim om iedereen de kans te geven te sporten hoe vaak en wanneer je maar wilt. De fitnessloods in Oosterbeek is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur.

Aangepaste openingstijden:

  • 31 december gesloten om 18.00 u
  • Gesloten op nieuwjaarsdag

Openingsperiode goedkoop fitnessen in Oosterbeek, sporten voor iedereen bij de Fitnessloods

Wij vinden dat sporten voor iedereen bereikbaar moet zijn en dat de Fitnessloods een maatschappelijke bijdrage moet leveren. Daarom hebben wij o.a lage prijzen tijdens de openingsperiode. In onze fitness / trainingszaal in Oosterbeek vind je een groot aanbod aan apparaten, waarop je onbeperkt mag trainen voor slechts € 24,90 per 4 weken. En bij ons maakt het niet uit wat je doel is. Wil je lekker vrijblijvend aan je conditie werken of kracht een beetje verbeteren? of doelgericht toewerken naar een sportieve prestatie? Weer terug komen van een blessure? Fitnessloods Oosterbeek is een lifestyle fitness club en biedt sporten voor iedereen aan ongeacht je doel. Daarnaast is de Fitnessloods gespecialiseerd in het herstellen van blessures en revalidatie, dit komt door de fysiotherapeut en de personal trainer die hier aanwezig zijn en die jou kunnen helpen om weer terug te komen op jouw oude niveau.

Fitness Oosterbeek: cardio, kracht en revalidatie

Bij Fitnessloods Oosterbeek kun je terecht voor fysiotherapie, personal training,  cardio- en krachttraining, voedingsbegeleiding door voedingsconsulent, en circuit training. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met een fysiotherapeut of personal trainer te werken aan je herstel/doel.

Wil je zelf een keer ervaren of Fitnessloods Oosterbeek bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

BIJNA KLAAR 50%

Gratis Proeftraining Fitnessloods Oosterbeek 2021

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.